[Ukupno:0    Prosječno:0/5]

Žena je mirisna ruža, nije samo običan cvijet što raste u divljini, zato je čuvaj kao da je zadnja oaza u pustinji tvog života. Uzvratit će ti sa tolikom mjerom, da će sva tvoja pustoš postati ispunjena njenim mirisom rajske ljubavi, biti ćeš začaran svetom istinom, povjerovati ćeš u bajke ako ju iskreno ljubiš onakvu kakvu ju je Bog stvorio. Budi anđel na Zemlji, ne samo običan čovjek. Pronađi u sebi vrline sveca, progledaj očima duše kojom te Bog učini živim bićem.
Ili luduj, budi kukavica i izdajica, budi zgubidan, propalica, varalica, prevari je, iznevjeri je. Skužit će te i odbaciti njeno posvećeno srce.
I Bog ti je dao da biraš. Samo nemoj reći da nisi znao kad sud Gospodnji dođe, samo ne reci da te nije nitko uputio u ljubav, jer si je zasigurno negdje imao, a izgubio… Zar žena koja ljubi nije tvoje svjetlo, zar ti nisi trebao biti voda života umjesto razbitog stakla u njenim venama…?
Ruža nije uvela, ali ti si strunuo. Neko bi za moju ljubav umro…i naći ću kad tad to izgubljeno pri rođenju…naći ću onog tko me je volio i prije udaha života, makar to bilo na samom izdahu moga života.

 

 

Posted by Ana Emanuela Šimunić

Rođena sam u 1983. u Gospiću, živim u Bilaju. Obožavam djecu i umjetnost, plemenitost. Omiljeni pisac mi je Pablo Neruda. Djetinjstvo sam provela po bolnicama i u ratu, sve to bolno u meni pobijedila je vjera, ljubav i velika molitva! Dobrostivost Božja, koja je u meni snagom Duha Svetoga razbuktala melodičnost duše. Otvorila su se sveta nadahnuća i počela sam od 15. godine pisati ljubavne pjesme, da bih tek 2009. g na društvenim mrežama počela objavljivati svoje radove koji su duhovne tematike. Od tada svakodnevno pišem i ne brojim više koliko je pjesma, proze, priča i eseja, proizašlo iz moga srca. Postala sam jednom riječju Božja šaptačica, utješiteljica potrebitih. Radila sam na kiosku ,, Tisak d.d.,, , u Muzeju Like Gospić i u Centru za socijalnu skrb Gospić. Po zanimanju sam ekonomist ekonomike poduzetništva. Svoj život ispunjavam duhovnošću, voditeljica sam molitvene zajednice svetog Jakova u Bilaju. Svoja djela objavljivam na mnogim internetskim stranicama, ponajviše na Facebooku i google+, Rimokatoličkom portalu Put, istina i život na kome sam jedna od urednica i dobila priznanje za svjedočanstvo vjere, Webstilus.hr, Poezijaonline, te na svom blogu http://anaemanuelabilaj.blogspot.hr/ i YouTube kanalu. Neke od pjesama ušle su mi u zbornike i u zajedničke zbirke, poput ,,Vrelo nadahnuća,, ... Širenje Božje ljubavi smisao je moga života. Blagoslov iz Raja neka srca čitatelja obasjava! :)

Website: http://anaemanuelabilaj.blogspot.hr/

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Subscribe without commenting