[Ukupno:0    Prosječno:0/5]
Žena je mirisna ruža, nije samo običan cvijet što raste u divljini, zato je čuvaj kao da je zadnja oaza u pustinji tvog života. Uzvratit će ti sa tolikom mjerom, da će sva tvoja pustoš postati ispunjena njenim mirisom rajske ljubavi, biti ćeš začaran svetom istinom, povjerovati ćeš u bajke ako ju iskreno ljubiš onakvu kakvu ju je Bog stvorio. Budi anđel na Zemlji, ne samo običan čovjek. Pronađi u sebi vrline sveca, progledaj očima duše kojom te Bog učini živim bićem.
Ili luduj, budi kukavica i izdajica, budi zgubidan, propalica, varalica, prevari je, iznevjeri je. Skužit će te i odbaciti njeno posvećeno srce.
I Bog ti je dao da biraš. Samo nemoj reći da nisi znao kad sud Gospodnji dođe, samo ne reci da te nije nitko uputio u ljubav, jer si je zasigurno negdje imao, a izgubio… Zar žena koja ljubi nije tvoje svjetlo, zar ti nisi trebao biti voda života umjesto razbitog stakla u njenim venama…?
Ruža nije uvela, ali ti si strunuo. Neko bi za moju ljubav umro…i naći ću kad tad to izgubljeno pri rođenju…naći ću onog tko me je volio i prije udaha života, makar to bilo na samom izdahu moga života.

 

 

Autor Ana Emanuela Šimunić

Ana (Emanuela)Šimunić, , Rođena Je 1983. Godine U Gospiću. Život Živi U Bilaju, Nedaleko Gospića. Po Struci Je Ekonomistica Ekonomike Poduzetništva. Slobodno Vrijeme Posvećuje Poeziji, Koju Voli Još Od Ranih Mladih Dana. Kreativna Je, Obožava Glazbu, Književnost, Umjetnost Uopće, A Najzadovoljnija Sobom Osjeća Se Kada Ima Priliku Usrećiti Ljude. Radila je kao prodavačica novina u Tisku d.d. , u Muzeju Like Gospić, te kao zamjenica u računovodstvu Centra za socijalnu skrb Gospić. Ima napisanih više od 5000 pjesama. Samostalno je kreirala i objavila na shopmybook.com četiri zbirke poezije pod nazivom Tragovi i krila duše I, II i III, zbirka i Dodir Neba. Piše pripovijetke i kratke priče, te je napisala još neobjavljeni roman; Dnevnik Anđela Ljubavi. Piše razne citate, anđeoske poruke, sretne misli, poslovice, citate... Svoja djela objavljuje na popularnoj društvenoj mreži facebook i na portalu za pisce webstilus.net. Njenu pjesmu Pobjeda duše ljubavi objavila je pjesnikinja Lidija Puđak na blogu Pjesničkom riječju STOP NASILJU. Javno se nije imala mogućnosti više publicirati jer živi u takvoj okolini gdje nema mogućnosti., a i svoje je pjesme i književna djela javnosti počela objavljivati tek 2010. godine na popularnoj društvenoj mreži facebook gdje je stekla značajnu popularnost.

Website: http://anaemanuelabilaj.blogspot.hr/

Odgovori

Subscribe without commenting