[Ukupno:0    Prosječno:0/5]
Sanjam te još,

u čudnim snovima,

oblikovanim željama.

 

Nema tih suza

koje nisam isplakala,

a još plačem

kad se sjetim

da nisi u mom životu.

 

Ne vidiš i ne mariš

za suze i sne.

Živiš bez mene

kao da me nije bilo.

Autor plavo_sunce

Rođena u kišnom danu jedne duge zime. Poeziju pišem od djetinjstva, ponajviše ljubavnu i misaonu. Omiljeni pjesnici Tadijanović, Cesarić, A.B.Šimić, Ujević.

Ova objava ima 4 komentara

  1. Sunce moje plavo, evo sam vidio tvoj komentar na forumu kako nema muških komentara na neke teme. Objavio sam vrlo intimnu pjesmu ‘Priča,jedna od mnogih’. Kako bi Juta rekla nema tabu teme. Sigurno ne idem na forum dok se raspreda o feminizmu i sl. Od ‘napada’ feminizma i postotaka diplomiranih žena i muškaraca se ne može razviti kvalitetan razgovor. Možda,samo možda, nas zato nema više na forumu. Večina nas što ima, kaže u pjesmi i komentar tipa ‘lijepa’ je dobar. Koliko nas ima koji pišemo, a tko se redovno javlja s ISTIM komentarima(ponavlja se drugim riječima) to neka svatko za sebe zaključi.čć Tebi lijep pozdrav i svima koji ovo ne prime zlonamjerno.

  2. eto drugi, bit ćeš prvi…ak ti ja smetam da ti izraziš sebe i pokažeš svoju elokvenciju…no frks. otjerao si me od tamo, možeš i odavdje! riječi meni imaju značenje…sretno ti bilo s tvojim “pjesmama”

  3. Ispričavam se što ovdje odgovaram,a ne komentiram pjesmu. Draga Juta odakle sam te to otjerao? I zašto bi to htio?Što si ti to pobrkala? Samo iznosim činjenice. NPR na moj komentar uz tvoju pjesmu ‘Knight’ Pa nisam ti napisao Doris Dragović, i onda ti meni prevodiš s engleskog. Tvoj komentar ‘ ne možeš dva puta ući u istu rijeku’ Otkrila si mi toplu vodu, ali neka. Da bi kasnije i ti nešto slično napisala. Jedino o tebi znamo (ne kroz pjesme) da si žena puna iskustva, koja BTW ima visokoobrazovanu kći,da si prozaik,poeta i kompletna umjetnica ….To sve ti sama za sebe govoriš. Jedina. Meni nitko, ama baš nitko ne smeta. Smeta mi tvoj oblik komunikacije i to te povrijedilo,žao mi je.Pomislio sam da si žena koja voli otvorenost, ali strpati ljude u kutiju predrasuda i stereotipa,zakovati čavlima i onda tražiti da se ‘vadimo pravdamo’ da nismo takvi. Daj, molim te. Molim te još jednom – odakle sam te to otjerao? Biti prvi? Ne moramo se razumjeti ni složiti, ali ženo? Kakav ti doživljaj imaš !!?? I dalje ću s uživanjem čitati tvoje pjesme.

Odgovori

Subscribe without commenting