Yellow

[Ukupno:2    Prosječno:5/5]

Poslala mi je sliku porezanog palca i okrivila zloduha za loše stvari koje joj se događaju. Rekla je da se taj podli i prepredeni stvor dobro zabavlja u njezinom stanu. Pozvala me da dođem te večeri da bi joj povjerovao u priču i ja sam došao.

Kada je otvorila vrata na četvrtom katu bila je u sivoj trenirci i duksi crvenoj poput njezinih očiju. U stanu se osjetio miris zapaljenog jointa koji se dimio iz pepaljare u boravku pokraj laptopa na kojem je svirao Fleetwood. Na kauču su ležale dvije mačke, sjeo sam pokraj žute. Ona je uzela joint, pripalila i poslala mi ga. Pitao sam ju kako joj se to sa prstom dogodilo. Rekla je da se porezala kada je Paletu i Yellowu rezala salamu, ali da je kriv zloduh koji opsjeda njen stan. Jučer kada je prala suđe srušio je čašu i tanjur sa police, kada je pekla lasagne pojačao je temperaturu na 250 i jelo joj je zagorilo, a Yellow se zbog njega boji spavati u kutiji i svaku noć joj skoči u krevet da bi spavao s njom. Yellow se već bio stisnuo uz mene i preo. Djelovao je bezbrižno i razmaženo.

Ugasio sam joint, a ona Fleetwood i predložila je da gledamo horor. Ja sam htio komediju, draže su mi i kada nisam napušen. Rekao sam joj da si umišlja zloduha zbog horor filmova koje gleda. Gledali smo horor komediju The Willies, pušili joint i pili pivo. Kada su muhe Gordya Belchera, dječaka sa čudnim hobijem, mutirale zbog gnojiva farmera Spiveya, laptop se ugasio i okrivila je zloduha. Zvučala je smiješno.

Vani je kišilo i vjetar je brijao. Zamolila me da prespavam prije nego sam ja nju. Otvorila nam je pivo, smotala pljugu i tako smo sjebani legli u krevet. Yellow je tu noć prespavao u kutiji, a ujutro joj se motao oko nogu dok je pažljivo rezala salamu.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Subscribe without commenting