Vraćam se

[Ukupno:0    Prosječno:0/5]

Polako se vraćam ljubavi. Srce je bilo ispunjeno bolom mjesecima, što ga je činilo slabim u duhovnom vidu. Zamagljenog vida svojim je ranama i iz njih proizašlom tugom u meni stvorilo mnogo negativnoga- od ljubomore, preko ljutnje do sebičnosti. Bila sam nesretna osoba.

Čuvala sam ljude oko sebe od sebe koliko sam mogla, ali nije uvijek išlo, a sve manje jest išlo.

Sada se vraća u moju dušu vedrina, a iz očiju nestaje sjena što ih je bila prekrila. Oporavljam se od uragana jedne ljubavne iluzije, koju je bilo lijepo ponekad sanjati, ali nije bilo dobro ono što sam učinila- dopustiti sebi povjerovati kako bih mogla biti njegova voljena.

Još mi je žao što je bilo samo san. Tko god bio i kakav god bio, nije ništa manje niti išta više vrijedan ljubavi, nježnosti i pažnje. Nije nevrijedan biti nečija neispustiva želja od koje se ne odustaje.

Samo se pokazao nevrijednim onoga što sam mu ja željela i mogla pružiti. Možda će mu neka druga žena jednom pružiti bolje i više, ako mu već ne pruža. Možda će biti ili već jest vrijedan nje i njezinih darova. Želim mu to. Baš kao što sebi želim da se netko pokaže vrijedan mojih.

8 thoughts on “Vraćam se

 1. Sestro moja! Nijednu drugu osim mojih rođenih sestara nisam zvao.Kuda se to bacaš.Pod još gore nevoljene noge. Nedaj se.Tek onako.Usput.Nikome.Znam te samo kroz pjesmu.Nisi samo satkana od tijela. Sestro moja! (nije in) Još si više satkana od duše itd. Zdravo budi Pozdravlja te onaj tko te cijeni,

  1. Ganuo si me ovim o sestrama. Al’ nisam sigurna da si shvatio poantu teksta. ?
   Oporavljam se. Vraćam se ljubavi općenito, ne ljubavi prema njemu. Velim, on moje ljubavi nije vrijedan, što ne znači da nije vrijedan nečije ljubavi.
   Za svakoga postoji netko. Ja se nadam da postoji i za mene. Samo što taj netko nije on.
   Kad pišem da si nisam smjela dopustiti da vjerujem kako bih mogla biti njegova voljena, to ne znači da smatram da toga nisam vrijedna, već da nisam smjela dopustiti si da povjerujem da to možda jesam.
   A to da nisam samo tijelo, to ja i te kako znam. Darovi o kojima govorim nisu tjelesni, već svi ostali. Ono tjelesno treba doći kao šlag na tortu, a ne osnova ljubavi. I doći će za pravog muškarca, ako ga ikad nađem.
   Al’ hvala što brineš za mene! ?
   Pozdrav

 2. Ajd’ fala Bogu da si skinula tog pedera više. Znaš mene ja kažem što mislim, da si negdje bliže častio bi pivom, Ma pivom gajbom sestro!

  1. Nasmijao si me u rano jutro. ?
   Ma, gle, svi imamo vrline i mane. Prema meni se “peder” loše ponio, ali sigurna sam da postoje osobe u njegovom životu koje nikad ne bi mogao tako povrijediti. Ili je okružen ljudima koji su daleko bolji od mene, pa mu sve praštaju i preko svega prelaze. Nemam pojma.
   Što se pive tiče, možemo se dogovorit- počastim sebe, a popijem jednu i u tvoje ime (pivu, ne gajbu) ?
   Pozdrav

 3. To sam i htio ako te put odvede u Opatiju ili Lošinj platim pivo nađeš me u Maneti pa ti sredim i gajbu ako treba(ne pive)
  što se tiče pedera ja se šalim više on voli ženske i to je ok bitno da se ne ljutiš na moje zezancije kao neki što ću kad sam taki
  lp

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Subscribe without commenting