[Ukupno:0    Prosječno:0/5]

Pjesmu nad pjesmama osluškujem,

anđele cvijeće se Jeruzalemsko

ukazuje u vrtu mome.

Sve miriše na nadanje,

zbog vjere moje!

Vidim te u dolu utjehe,

Vjenac mi ljubavi vječne pleteš,

rukama molitvenim grliš,

rana se mojih ne bojiš,

ti ih prihvaćaš, križ mi ljubiš!

Jelenče moje dolazi srni ranjenoj,

da je zacijeli i ukrade bolu.

U ljubav si me smjestio,

glasom goluba mira utješio

tu u srcu da si budemo vječna radost.

U katedrali nebeskoj cvjetaju uslišanja,

sve se ispunjava po vjeri, ufanju i ljubavi.

Plešemo u bezbolu, na slavu Kristu kralju,

raduje se Gospodin susretu našem,

jer se molitvom dozivamo, pjesmom i utjehom.

Nađemo se kao dodir krila anđela.

Ljubavi ti si stvaran, jer si molitva

koju Ocu, Sinu i Duhu Svetome darivam,

u pomoći nam je Bogorodica, arhanđeli, anđeli

i svi sveti, biti ćemo nađeni za zauvijek.

jer ljubav iskrena iskrenu ljubav pronalazi.

Pjesma nad pjesmama je naša utjeha!

Posted by Ana Emanuela Šimunić

Rođena sam u 1983. u Gospiću, živim u Bilaju. Obožavam djecu i umjetnost, plemenitost. Omiljeni pisac mi je Pablo Neruda. Djetinjstvo sam provela po bolnicama i u ratu, sve to bolno u meni pobijedila je vjera, ljubav i velika molitva! Dobrostivost Božja, koja je u meni snagom Duha Svetoga razbuktala melodičnost duše. Otvorila su se sveta nadahnuća i počela sam od 15. godine pisati ljubavne pjesme, da bih tek 2009. g na društvenim mrežama počela objavljivati svoje radove koji su duhovne tematike. Od tada svakodnevno pišem i ne brojim više koliko je pjesma, proze, priča i eseja, proizašlo iz moga srca. Postala sam jednom riječju Božja šaptačica, utješiteljica potrebitih. Radila sam na kiosku ,, Tisak d.d.,, , u Muzeju Like Gospić i u Centru za socijalnu skrb Gospić. Po zanimanju sam ekonomist ekonomike poduzetništva. Svoj život ispunjavam duhovnošću, voditeljica sam molitvene zajednice svetog Jakova u Bilaju. Svoja djela objavljivam na mnogim internetskim stranicama, ponajviše na Facebooku i google+, Rimokatoličkom portalu Put, istina i život na kome sam jedna od urednica i dobila priznanje za svjedočanstvo vjere, Webstilus.hr, Poezijaonline, te na svom blogu http://anaemanuelabilaj.blogspot.hr/ i YouTube kanalu. Neke od pjesama ušle su mi u zbornike i u zajedničke zbirke, poput ,,Vrelo nadahnuća,, ... Širenje Božje ljubavi smisao je moga života. Blagoslov iz Raja neka srca čitatelja obasjava! :)

Website: http://anaemanuelabilaj.blogspot.hr/

This article has 2 comments

  1. Draga Ana Emanuela, divim ti se na tvojoj nepokolebljivoj vjeri u ljubav isprošenu od Boga. Ja često posumnjam da uopće postoji, iako znam da Bog u naša srca ne usađuje nijednu čežnju, a da tu čežnju ne misli ispuniti.
    Stoga te blagoslivljam i molim Boga za tebe i tvoga od Boga suđenoga, da se nađete i do kraja života iskrenom, od Boga vođenom, ljubavlju ljubite!
    🙂 :*

  2. Duboko se zahvaljujem na blagoslovu i toplim riječima, upamti da Plavetno sunce sja, ljubav sjajem doziva, vjeruj… prepusti se Gospodinu… On je darivatelj vječne ljubavi! Uistinu je tako, čežnja nije zalud u srcu, ona je sjeme želje, koje raste uz pomoć suza i molitve, vjere i pokore… Bitno je da nas je našla želja za ljubavlju, to je već pola puta! Jer što je dugo u srcu, Božja je volja! Neka te obasjava milost Božja u sve dane, neka ti utka vjeru i ispuni život autentičnom ljubavlju, mir Kristov sa tobom dušo Božja! Blagoslovljeni ti nadom i uslišanjem molitvei otkucaja srca! Amen! Topli pozdrav! 🙂 :*

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Subscribe without commenting