[Ukupno:0    Prosječno:0/5]

Vidi, kako te samo gleda, ti si njoj najveći heroj, potpuno ti se predala, samo je tvoja, čar u njenim očima ne može izbrisati ni jedna istina, nema kod nje tamo vamo, tata ovo tata ono, tatu nitko ne smije dirati, najljepša su osjećanja u svojem neznanju, istine poslje otupe nježnost, ne dozvoli da odraste prije vremena, ne dozvoli nikad da odraste, neka zauvijek bude djevojčica, ne daj da joj iluzije o tebi poruši stvarnost, drži je, ogradi je svojim njedrima, od života, znaš život ne mari za djevojčice, pređe ih vjetrom pa postanu žene, postanu hladne, izgube nježnost, nisu više naivne i prestanu vjerovati, izgube onaj čar u očima, postanu obične, nemoj da se to dogodi i tvojoj djevojčici, pokrij je plaštom nježnosti i ne dozvoli joj da ikad dotakne stvarnost.

Posted by Bruno Dronjic

Rođen u Osijeku 11.3.1993. godine,gdje i živim.Trenutno studiram filozofiju i Hrvatski jezik i književnost na filozofskom fakultetu u Osijeku.Uz čitanje, pisanje je, ne samo hobi, već i način življenja. Poezija kao vježbalište misli i rijeći, otkriva neviđene predjele.

This article has 2 comments

  1. Uh ova mi je pjesma na trenutak oči pokvasila,djevojčice vole očeve najviše na svijetu i ne postoji ništa što bi im izmamilo ljepši osmjeh i nježniji pogled,djevojčice su kao leptirići krhke,treba ih nježno čuvati.

    Prelijepa pjema.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Subscribe without commenting