[Ukupno:0    Prosječno:0/5]

Bez glasa sam te voljela,
bez toplog dodira,
bez pogleda što uranja u nepoznate dubine…
…ispratila sam te sa suzama
koje nisi vidio
ali si znao da su tu,
na mom obrazu…
…slutio si da za tobom odlaze…
…za ljepotom tvojih stihova,
za čistoćom tvoje duše,
za tvojom tugom
i tvojom radošću…
…za tvojom zvjezdom u svemiru.

16.11.2001.

Posted by shadea

This article has 15 comments

 1. ;( mene podsjeca na jedan prebolan,pretezak, pretuzan i beskrajan odlazak iz mog zivota..oslikala si moju dusu,dala stihove ranama na srcu sto ih stope bez povratka urezase..ja to nisam uspjela..
  i opet mi ostaje zvijezda..
  nemam vise rijeci za stihove..spustam na njih jednu suzu..

 2. ajme Shadea ganula si me duboko,duboko…danas sam promijenila toliko raspoloženja kao da je kroz mene prošlo 4 godišnja doba…a ti si najviše pridonijela tome 🙂

  a znaš, sretna sam!

  • Newe draga…i ja danas mjenjam raspoloženja…svakakva…sva sreća pa se brzo mijenjaju…a ove posljednje riječi mi stvarno puno znače…sretna si:)))Eto i ja se smješim s tobom:)))Zagrljaj šaljem:)

 3. O ovim bi se stihovima dalo raspravljati. možda nema ništa između redova, ali ja vidim svašta. ;))) Nebitno. Bitno da su stihovi ovdje i da su prekrasni i diraju me onako pošteno. ;)) Pozdrav.

 4. Kad sam vidio datum stvaranja ove predivne pjesme, i znam za tvoje pjesme novijeg datuma, osjeća se kontinuitet u tvom pjesničkom stvaralaštvu, dakle vrlo rano si pjesme profesionalno pisala i to me oduševljava, i čast mi je tvoje pjesme čitati. Ova ti je pjesma malo reći fenomenalna, prožeta dubokim osjećajem tuge, sačuvane samo u tvojoj duši.

 5. Da,Dinko,vrlo rano sam počela pisati ali ne 2001 nego puno prije,još u osnovnoj školi.Iz tog vremena imam samo jednu sačuvanu pjesmu i to iz ´82.godine:)Daleko je moje pisanje od profesionalnog,pišem u trenucima kad stihovi naviru iz mene…Hvala na lijepom komentaru,šaljem pozdrave i osmjehe:))

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Subscribe without commenting