[Ukupno:0    Prosječno:0/5]

Stari ovo ti je zadnja opomena!

Ona čeka neko „Jutro s tobom“,

A što ti čekaš sine mamini, pa prasni već jednom,

Jer ona piše i dalje: „Čekala sam te“

Pa jel’ to potrebno stari? Naravno da nije!

Moraš se malo angažirati, preuzeti inicijativu,

A ne, da nas ona pegla, na portalu svaki dan.

Eno piše „U snu trajem“, lako za nju, ali što ćemo mi, mi ostali smo već umorni od toga. Ona, stalno nam priča o tebi. Budi muško, reci kako se zoveš, pa da naručimo BBB da te ispeglaju ne riješiš li taj njen trljajući problemčić.

Sad reci ti, ali iskreno, što bi ti rekao na „Vječnost i svjetlo u suzi i bolu“ . A to je opet o tebi, zbilja ne znam što da ti kažem. Zato ti i pišem.

Priznala ti je da je „Samo žena“, što baš i nije puno. I odmah zatim: „Kada smo prestali biti MI?“ Lijepo te pita. A ti ništa.

Nemoj se praviti blentava, želio sam prebaciti malo lopticu u njeno polje, ali ništa od toga ona i dalje drlja. Onda malo slagimo da to lijepo zvuči. Ali… Vidiš, ona to piše na siteu, mogao bi malo misliti i na nas. Nas Što to moramo čitati. Ajde što čitamo, ali moramo i pisati: Kako je to lijepo, krasno, a ona treba nešto tvrdo, od tebe. Moraš uletiti, pa što bude. Ako bude pjesma samo je i ti objavi na siteu, biti će nam malo lakše, ako je mogla ona što ne bi i ti! Vidi. Klin se pjesmom izbija.

„Postelja neba u tvojim očima“, ne znam kakve ti to imaš plahte, jel’ su to one dječje s naslikanim nebom. Zbilja te mama tetoši, ali daj odrasti pa nas oslobodi ovih tužnjaka. Evo, čuj što je počela da sniva „San s mojim imenom“ , to jest njenim imenom. I odmah po tom „Na tvojim usnama“. Ako ćeš iskreno nemam ništa protiv što se šminkaš, i gay je ockaj, ali mogao bi i ti malo plahtu preko glave, ako ti baš i nije neka, samo radi nas, ostatka koji trpimo. Mi ti trpimo i preko igre i to: “Igra ljubavlju pisana“ , čuj kada ona piše to se igra na tvrdo, a ništa od tebe kako izgleda. Ne može to tako, ti moraš da uvališ jednu: „Uspavanka dodira“ vidiš i to ti je napisala. Nema što da premišljaš.

Nemoj slučajno da još jednom napiše: „ A tebe nema…“, pa tri točkice. Nadrapati ćeš, neće od tebe ostati niti zarez kade te propustimo kroz tipkovnicu.

Posted by tomislavcroata

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Subscribe without commenting