[Ukupno:1    Prosječno:5/5]

Znas li zvezdo moja sjajna,da sam bdeo noci cekajuci taj nestvarni osmeh..Sedeo satima i razmisljao..Gde li si ti sada? Sa kim i gde li to lutas?

Ponekad te sanjam,u snovima se gubim.. Ali se probudim cim krenem da te ljubim..Ne znam da li je trebalo srce da precuti sve sto je krilo..

Verujem u tvoju ljubav,dusu,narav.. Verujem da nisi kao i ostale..Jer hiljadu ti stepenika treba do vrha ,a jedan jedini do dna..

Zato mi nista ne veruj i gresnom rukom ne miluj,jer malo mi treba..Da zavidim i udarim,da boli me i krvarim..Da svojih se krila odreknem, jer ne mogu da poreknem,da ipak samo covek sam..

Zelim da dignem te kad padnes i ne dam ti da stanes i pobesnim ako ljubis drugoga..A ti neces moja biti ni na zemlji ni na nebu..

Posted by Princ_sedmog_neba

This article has 2 comments

 1. Princ izgubljenih stvari. ?
  Malo je u ovom tekstu tvojih riječi, ali mislim da se iz svega skupa iščitava nekakvo malodušje. Kao da odustaješ od one koju želiš i voliš. Ako postoji šansa za vas, nemoj odustati.
  Muškarci su ti koji trebaju započeti priču ljubavi. Nemoj da se ona razočara jer nemaš hrabrosti. Jedini prihvatljiv razlog za odustajanje je ako ona voli drugog.
  Sve najbolje ti želim.
  Lp
  ?

 2. U pravu ste jako je malo mojih reci,ali sam pokusao da napravim sklad iz nekih pesama..Delimicno mi je poslo za rukom.. Bar se nadam.. Jednostavno to je mozda bio vise trenutak slabosti,nego sama ne sigurnost i manjak hrabrosti..Hvala na komentaru.. ?
  Lp ?

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Subscribe without commenting