[Ukupno:0    Prosječno:0/5]

Zaogrnuta tvojim mislima
slijedim svoj dan , daljinom odsutna
jer svaki korak
ostaje u snu skrivenom ispod jastuka
na kojem sam o tebi snivala.

Koračam kroz stvarnost
prezentom nošena
a svaki korak oslonac traži
u tvojim daljinama
kroz koje dopireš osmjesima
i dotičeš me nježnostima
dok tvoj lik stvaram
u svojim stihovima.

Posted by shadea

This article has 11 comments

 1. Pročitao sam nešo Vaših pjesama i jedna stvar mi uvijek ponovo i ponovo prođe kroz glavu nevjerovatna lakoča pisanja i iako Vas ne poznajem usudiobih se reči da imate veliko srce koje voli i to voli bez ostatka bez razmišljanja jer drugo ni nezna jer u njemu je samo ljubav. Oprostite što sam bio toliko slobodan ali pjesme su vam stvarn ekstrakt ljubavi!

  • Dcevani,prvo bih te zamolila da me oslovljavaš sa “ti” jer ovdje smo si nekako bliski stihovima svi zajedno i nekako smo izjednačeni uprkos razloci u godinama koja zna biti i jako velika ali nebitna je ovdje:)
   Hvala ti na ovom predivnom komentaru.Kako mojih stihova tako i mene na način na koji me doživljavaš kroz stihove!Polaskana sam tim tvojim doživljajem mene.I nemam ti što oprostiti jer to što si bio slobodan(kako kažeš) stvarno je laskavo i lijepo je tako nešto pročitati!
   Jedostavno pišem onako kako osjećam u nekom trenutku…:)
   Hvala ti još jednom!
   Šaljem ti topao pozdrav i osmjeh!:)

 2. Zadivio si me ovim komentarom Svjetlost!U njemu su pregršti pohvala…i pomalo se crvenim od tvojih riječi:) Hvala ti od sveg ♥ na ovom predivnom komentaru koji me posramljuje pomalo jer…pa nahvalio si moju osobnost i lijepo je tako nešto pročitati i lijep je osjećaj kad me netko tako doživljava.
  Hvala ti!
  Šaljem ti osmjeh topline kroz noć…:))

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Subscribe without commenting