[Ukupno:0    Prosječno:0/5]

Umrijet cu nocas nagovjescuje mi mjesec
I to banalnim udarcem nocnog tramvaja broj 32. Nece me vidjeti, a ja necu biti u stanju raspoznati svjetlo ni zvuk.
Ozalosceni stajat ce u nevjerici motreci kako mi tijelo poput ping pong loptice odbijaju s jedne na drugu stranu vozaci koji takoder ne raspoznaju svjetlo, ni zvuk. Plakati ce,vristati ce, ali nece doci po mene. Ni jedan od njih. Ni jedna prijateljica, a majka ne zna. Sirota, bolesna bi optrcala samo da me pokrije od pogleda drugih. Poslo bi joj uvijek za rukom to skrivanje sramote. Bi, znam da bi.
Stoga mi oprosti na ovim rijecima sto ti ih u polupijanom tonu rasipam u krilo. Vidim, sreden si za let. Odlicno ti pase skidanje kalja, grijeha i opanaka sa sjecanja.
Nitko nije bio u tome tako dobar.
Nitko kao ti.

Konobar, jos dva zmajska, jer on govna ne pije. Nisu u pravu slusam te, ti znas najbolje. Ti si olicenje istine i informiranosti o svemu. Najbolje.
Njusis sarkazam, a ja se radujem mirisu poznatog parfema. Mirises tako dobro, to ti priznajem. Dopusti da ti kazem kako pomislim nekad na tebe. Ili nemoj. Vec je piva proradila. Ha ha. Kako posao? Uskoro si gazda znaci. Da. To je uvijek bilo vazno. Neka misle da si glavni neka misle da si sretan neka misle da ti ide bolje nego ikome. Punis svoj ego izdramatiziranim uspjesima lova naivnih, dok se u tebi mreskolje bolesti i gnjev. Dok stres grubo stisce prsa, a strah lize kosti.
Mislim da je moja fizicka smrt nista, jer ti odavno mrtav gazis. Vjestina te obljubljuje i ne kuze kako mrtav zivis.

Ma sta? Slusam ja tebe. I tako znaci ponovno si morao ustati prerano? Ha u sedam! Za nase veze ja sam morala ustajati u pet, svako jutro. Aha a pa da nije vazno. Nisam ja ti. Nemam tvoje savrsene dlanove i oko mi malo bjezi u stranu. Izvini, zudim za drugacijim zivotom, pa se gubim tu i tamo u masi ljudi. Aha, moras ici.

Ostavi mi djelic sebe za uspomenu. Da znam kako lazi samo u iluziji otkrivaju.
Da ponesem to nocas sa sobom u nebo. Nakon udarca tramvaja broj 32. U neki bolji svijet gdje necu imati ulogu zene, biti gologlava lutka iz izloga.

Molim? Ma salim se. Da piva je losa. Vidimo se.

Odgovori

Subscribe without commenting