[Ukupno:0    Prosječno:0/5]

U tebi se rađam
i umireme u tebi,
kroz tebe pronalazim
puteve k sebi;
i dok koračam kroz stihove
i teške i lake
ti njima liječiš me od boli svake.
Kroz tebe svoje snove snivam;
ponekad samo u tebi
istinska bivam,
sretna i svoja…
jer često ti si jedina utjeha moja,
od života
i od tuge,
što nekad ispunjava noći duge,
dok na nebu gasnu zvjezde
i misli dok kroz tamu jezde…
Ja kroz tebe se budim
i s tobom živim
jer samo u tebi
ja svoje nemire
smirim.

Posted by shadea

This article has 25 comments

 1. Očaravajuće… Drago mije da sam pronašao ljude koji osećaju, pa makar to bilo i na ovaj način, ljude koje poznam iz života su se otudjili…nisu više ni svoji… Svaka čast shadea!

  • -Ja kroz tebe se budim
   i s tobom živim
   jer samo u tebi
   ja svoje nemire
   smirim.-Ovo je ta posebnost kojom se ne mora naglasiti da se radi o ljubavnoj pjesmi,jednostavno tu ljubav osjetiš dok ju čitaš i zato bravo šade,dotičeš pravac u sridu 🙂

  • Hvala ti od ♥ Pajo(ako ti ne smeta skraćeni pseudonim?)Pronaći ćeš ovdje ljude koji jako intenzivno osjećaju…i sebe i druge – u stihu i kroz stih!:)Hvala još jednom!Šaljem ti topao pozdrav!:)

 2. Ma prekrasno mila,
  “ponekad samo u tebi
  istinska bivam,
  sretna i svoja…
  jer često ti si jedina utjeha moja,”-cijela pjesma je zbilja krasna ali u ovim stihovima sam se posebno pronasla:))))
  Ljubim te igrlim osmijehom draga moja:)))

 3. Pjesma koja dira u dušu i srce. Ljepota kojom izražavaš svoje unutarnje stremljenje ljubavlju, presnažna je u ovoj tvojoj prekrasnoj poeziji, da naprosto prelazi sve granice velike pjesničke duše tvoje. U pravu su neki u komentaru koji te nazivaju kraljicom poezije, jer ti si to zaista, tvoja poezija nikoga ne ostavlja ravnodušnim, svatko će u tvojoj poeziji naći sebe bar u malom dijelu, a ja sam naprosto oduševljen ljepotom tvoje ljubavi kojom u ovoj pjesmi na kraju završavaš riječima
  “jer samo u tebi
  ja svoje nemire
  smirim”.
  Oh, tako krasno draga Shadea, iz ♥ tebi pozdrav šaljem 🙂

  • Dragi Dinko,polaskana sam ovim tvojim komentarom koji mi je malo zacrvenio obraze:))Hvala ti na prekrasnim riječima od ♥!Osmjehe ti šaljem i tople pozdrave sve do juga:))

 4. Ovo je stvarno da se pjesmi pozavidi sestrice!Ali nema potrebe za tim jer ja znam da u tvome srcu ima dosta ljubavi i za druge stvari koje nam zivot ispunjavaju i obogacuju.Ocaravajuce je,ne samo to sto tako intezivno osjecas,nego i nacin kako to u pjesmu unosis.RESPEKT KRALJICE!!!!
  Topli zagrljaj od brace za senzibilnu dusu umjetnicku!

  • Braco:)Opet me posramiš svojim prekrasnim riječima:$Od Dinkovog komentara sam se malo zacrvenila a od tvog su mi se obrai nastavili žariti:$$Hvala ti od sveg ♥ na divnim,predivnim riječima!
   Zagrljaj jednoj pjesničkoj duši šaljem i pusu u ovom suncu dok ga još malo ima:))(nismo uzalud braco i seka po stihu):))

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Subscribe without commenting