[Ukupno:0    Prosječno:0/5]

Zbog tebe sam pogriješila. Zbog tebe sam spremna učiniti sve na svijetu. Zbog tebe sam vikala riječi koje nisam mislila. Zbog tebe sam pronašla sreću u malim stvarima i uništila životna obećanja.

Iscijedila sam tvoje srce i otkrila tajne tvojih misli. Ti si jedna obična osoba na ovom svijetu sa manama i talentom. Stisni svoje platneno srce i vidjeti ćeš sve tajne svijeta i sve moje tajne pohranjene u tebi. Ja sam ona osoba koja tebi treba. Vrišti moje ime i ja ću se pojaviti. Ponekad te čujem kad svijet zaspi i kad sve utihne. Otpjevaj tužan psalam zarobljenih anđela i tvoje će se suosjećanje pojaviti. U mojim mislima tvoj se lik ponovo pojavljuje u depresivnim i mračnim ulicama bez naziva. Dođi i uništi svaku pojedinu milju do mene. Mogli bi ponovo pokušati sanjati snove koji su nas dostojni ili barem pronaći jedno drugo u nesigurnosti i tuzi svijeta.

Ako ne bi postojale zagonetne staze sa vrućim tlom i stablima masline pokraj, napravili bi ih. Ako ne bi bilo ljubavi u mržnji, izmislili bi ju. Ako ne bi bile zaboravljene pogreške, zaboravili bi ih. Ako zbog tebe ne bih ostavila sve iza sebe, to ne bi bili ti i ja.

Posted by CandyKid

Moj život nije bolji od nečijeg. I nije gori od nečijeg. Moj je život običan i bez prevelikih uzbuđenja.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Subscribe without commenting