[Ukupno:0    Prosječno:0/5]

Oprosti mi – zaista, izbjegavam te … i znam da to boli no ne više od moje ljubavi prema tebi koja me izjeda i peče pa je želim što manje hraniti i jačati tvojim prisustvom.
Oprosti mi, znam da nije kriva što postoji no uzela je previše maha i prevelik dio mene da bih zbog toga mogla i dalje biti sretna dok promatram kako se sve ono što sam bila prije nego li je rođena sada guši pod njenim teretom.
Oprosti mi ako zatvaram svoje srce; znam da to boli – to je jedini način da ga spasim.
Oprosti mi ako sam previše slaba da prihvatim nešto što me ranjava – mislim da ne bih ni trebala.
Oprosti mi ako sam previše jaka da ti kažem da bih mjenjala ljubav cijelog svijeta za čvrsti komadić tvoje – nikada nisam bila odveć pametna.
Oprosti mi ako sam previše kukavna da bih ti nanjela više boli no što već jesam – nisam od onih što likuju nad tuđom patnjom.
Oprosti mi ako sam previše hrabra – bojim sa da nikada nisam ni imala drugog izbora.
Oprosti mi što sam previše drska kazavši ti sve što još nitko nikada nije – moja empatija je isuviše sirova da ne bi bila okrutna.
Oprosti mi ako ne kažem da mi je žao – pijuni u igrama koje oduvijek zahtjevaju izbore na poslijetku odnose sve a pravila su jednostavna – žrtvuješ mene no ipak nitko ne pobjeđuje.
Oprosti mi ako sam previše ponosna da bih podnijela ostati nezapamćena.
Oprosti mi ako sam previše stvarna i sebična da ne bih čeznula za trenucima nepodijeljene pažnje.
Oprosti mi ako sam previše luda – to sam ionako samo ja.
Oprosti mi što sam te voljela – možda tada oprostit ću si i ja.

Posted by Grofica Jankovic

Rođena sam 14.09.1976. godine u Zagrebu gdje sam, po završetku srednje Veterinarske škole, upisala Pravni fakultet na kome sam diplomirala 2000. godine. Osim što radim kao izvršna urednica pravnog portala "Propisi.hr" (Business Media Group) vlasnica sam i obrta za pet sitting pod nazivom “Zagrebački duhek” te osnivačica i predsjednica udruge Hrvatskog društva za istraživanje i zaštitu divljih životinja (Croatian Wildlife Research and Conservation Society). Zadnjih se pet godina sve profesionalnije bavim raznim vidovima umjetnosti od čega je primarna ona literalna, dok pored nje radim i na organizaciji dramsko-plesnih te glazbenih projekata diljem grada Zagreba na kojima ujedino i nastupam kao poeta i plesačica. U dramskom i koreografskom smislu, ko-organizator sam burlesque showa "Grof i Grofica", zajedno s Robertom Grofom Kanizsaiem, ocem moje djece i ekskluzivnim autorom preko 300 pjesama te liderom rock-blues benda "Grof Kanizsai" (ex "Robija Hrvata"). U proznom smislu, autorica sam humoristične zbirke novela “Zagrebački woodoo u fušu” koja je objavljena u studenome 2014. godine pod labelom “Bratstvo duša” te proglašena drugom najboljom knjigom godine na nezavisnoj listi. Osim proze, autorica sam i mnoštva pjesama koje se mogu naći na mojim facebook stranicama pod pseudonimom "Grofica Janković”, stranicama Gornjogradskog radia, Radio Studenta te u internacionalnim zbirkama poezije u izdanju "Kulture Snova". Ujedino, autorica sam bloga "Bez dlake na jeziku" koji sam do rođenja mog drugog sina pisala za Večernjakovu Blogosferu. Mnoge od mojih tekstova te recenzije istih moguće je naći na internetu, kao i u određenim internacionalnim zbirkama poezije!

Website: https://groficajankovic.wixsite.com/mysite

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Subscribe without commenting