[Ukupno:0    Prosječno:0/5]

Probudila sam se prije tebe. Sobom se još osjećaju mirisi prethodne noći. Gledam kroz prozor u daljinu jer ne želim da mi pogled skrene prema tebi, još uvijek usnulom koji tako spokojno spava kao da nema ni trunčice grižnje savjesti. Bojim se pogledati te, jer kad te pogledam ,ne mogu  da se ne vratim na početak, kada su nam godine bile obojane prekrasnim i živim bojama bezbrižnosti, kada sam vjerovala u beskonačnost tisuće i tisuće sutra koja su mi se tako primamljivo smješila. Još se sjećam početka koji je obećavao, mojeg dlana u tvom dlanu, spojenih usana i tvog zaljubljenog pogleda. Beskrajno smo bili sretni, toliko emocionalno bogati! Fali mi to mili,…..znaš? Fali mi zaljubljeni pogled tih tvojih smeđih, toplih očiju! Mada mi govoriš da si tu, da je sve kao prije…..ali ja znam da nije.  Pogubili smo se negdje u ovom vremenu. I ljubio si me i ove noći, držao u svom dlanu moj dlan, šapatao mi nježne i strastvene riječi i prodirao u mene tim svojim neodoljivim pogledom, ali…oprosti, ja se nisam osjećala kao prije jer nisam više ista, a priznaj nisi niti ti.  Evo i dalje gledam kroz prozor,  oblaci su prekrili sunce,  njegova svjetlost polako nestaje, baš kao i MI.  A jutro je počelo tako lijepo……..

Posted by mija

SMATRAM DA JE SREĆA ZDRAV POGLED NA ŽIVOT, ZAHVALAN DUH, ČISTA SAVJEST I SRCE PUNO LJUBAVI!!!

This article has 19 comments

 1. Naježila sam se!!
  Po nekad se pitam gdje ljubav prestaje…

  “Još se sjećam početka koji je obećavao, mojeg dlana u tvom dlanu, spojenih usana i tvog zaljubljenog pogleda. Beskrajno smo bili sretni, toliko emocionalno bogati! ”

  Kad se sve ovo završi a da mi nismo ni svjesni?

  • Da li ljubav prestaje? Ne znam draga! Poznajem masu parova koji su zajedno iz navike, zbog nekih rituala koje rade zajedno i kao da bi im sve to falilo da se razdvoje. Ali, da li je to fer? Biti s nekim iz navike? Ja nisam opisala naviku, opisala sam ljubav, ali i sebe kako tu ljubav više ne osjećam na isti način kao prije. On se trudi, a ja se povlačim. Da li je to fer od mene?

   Hvala na čitanju i komentaru draga!

   Pusa :*

 2. Ja sam se cesto pitala koji je to trenutak u vremenu kad smo prestali postojati? A sad se pitam,,dok on spava, hoce li se pojaviti trenutak u kojem cemo postati?
  A ovo je jedna od lijepsih tuga koje sam procitala…

 3. Mislim da ljubav ne može nestati ako je jednom između nekoga započela, čak bih se usudila reći da niti ne započinje nego je oduvijek u nama,od samog našeg postanka samo je stvar hoćemo li ju pronaći duboko u sebi,a to možemo samo uz pomoć onoga kome je namijenjena.
  Ovaj tvoj tekst potiče na mnoga preispitivanja, izabrala si jako lijepu temu…pozzz:)) od ♥ile!

  • Draga vilo, slažem se s tobom da je ljubav oduvijek u nama i da je uz pomoć onog kome je namijenjena možemo pronaći duboko u sebi. Ali ponekad se jednostavno bojimo prihvatiti pomoć te osobe iz razloga što se bojimo opet neke nove patnje.

   Zahvaljujem ti na čitanju uz veliki topli pozdrav 🙂

 4. Godine čine svoje, ljubav traje bezvremensko, samo ona se treba obnavljati, zalijevati da ne uvene, kao cvijeće, kojoj je voda život, uspostaviti dijalog, i početi voditi ljubav kao prošlih vremena, dok ne bude kasno. Super pjesma, modernog izričaja, koja ukazuje na svakodnevnicu braka. Osmjeh šaljem 🙂

  • Sve znam dragi Dinko! Pozadina priče koja seže u bližu prošlost nije baš blistava, ali trudit ću se da sadašnjost opet zablista. Hvala na čitanju!

   Osmjeh vraćam 🙂

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Subscribe without commenting