[Ukupno:2    Prosječno:4/5]

Bujicu bih riječi

iz sebe pustila,

a ne želim priznati

ni njemu ni vama

da je zabolio susret.

Ne želim priznati

da su oči cijeli dan

suzne ili na rubu suza.

Ne želim nikome priznati

da sam još ranjena,

da ne znam kad će proći.

Ne želim priznati

da nisam održala obećanje

da ću biti bolje nego on

kad se opet vidimo.

Posted by plavo_sunce

Rođena u kišnom danu jedne duge zime. Poeziju pišem od djetinjstva, ponajviše ljubavnu i misaonu. Omiljeni pjesnici Tadijanović, Cesarić, A.B.Šimić, Ujević.

This article has 10 comments

 1. Sjecam se pjesme kad si napisala ovo na sta se odnose zadnji stihovi, rado citam tvoje pjesme jer ih uvijek napises ovako iskreno a zao mi je sto si jos tuzna zbog te “ljubavi” jer sam i ja mislio da ces biti bolje…i jos uvijek mislim da hoces! 🙂 🙂

 2. Voljela bih ja sad nekaj suosjećajno i pametno savjetovati, ali sve te riječi utjehe si i sama sebi več vjerojatno sto put rekla… al jedno je racio, a drugo je srce. A srce će uvijek po svom…..i onda će se jednog dana li umoriti ili osvjestiti…i bit će lakše. Mogu biti mjeseci, a mogu biti i godine u pitanju, a možda se jednog dana samo probudiš izlijećena od te ljubavi…za sada si na putu koji boli, ali i na kojem puno učiš …i o sebi, i o ljudima.
  Sretno 🙂

 3. Kažu da kada smo u nekog zaljubljeni onda ga ne vidimo stvarno kakav je već stvorimo ideal u sebi i tu osobu idealiziramo po tom obrascu. Zato razočarenja svaki puta kada on/ona u stvarnom životu pokažu svoj pravi karakter.
  Treba pustiti da se postepeno upoznajete bez nekih očekivanja, pa možda te iznenadi.

  Prošli smo tu školu koja vodi samo patnji i boli, žao mi je što i ti moraš ovo prolaziti, ali proći će. Vrijeme lijeći sve.
  Lp i ugodan dan ti želim! 🙂

  • Kad sam ga upoznala, nisam baš imala povjerenja, ali uvjerio me da bih ga trebala imati. Kad sam se tek zaljubila, nisam ga za to krivila. Prihvaćala sam da je srce jednostavno reklo svoje.
   Poslije je igrao svoju igru, udovoljavao svom egu, ranjavajući mene. Nije me čuvao od sebe, a tvrdio je da me smatra prijateljicom.
   Što više dobroga mogu očekivati od njega?! Može li me pozitivno iznenaditi?! On se ljetos na mene naljutio jer sam se odlučila udaljiti od njega da sebe pokušam izliječiti od rana koje mi je nanio.
   I ne vjerujem da ima želju ili plan ispričati se i pokušati ispraviti stvari.
   Ne, ne moram ga bolje upoznati. Samo ga se trebam kloniti, koliko mogu.
   Oprosti što tako oštro nastupam. Znaš da nije zbog tebe. Samo pokušavam obrazložiti zašto se ne slažem s tobom u vezi boljeg upoznavanja i mogućnosti da me pozitivno iznenadi.
   Budi pozdravljena.
   🙂

   • Sunašce, sve što sam navela odnosi se ne eventualno buduće ljubavi. Nadam se da te ovaj nije zavio u crno i da ćeš u životu doživjeti pravu ljubav, a to znači da se uzajamno volite i poštujete do smrti.
    Ne vjeruj pričama, djela i odnos prema tebi dokazuju je li te mulja ili misli što govori. Ako mu je njegov ego na prvom mjestu bježi od njega. Taj će te doživljavati kao komad namještaja za svoje potrebe. Ovo ti pišem dobronamjerno, jer mislim da si žena koja može biti sretna, a to znači davati i primati pravu ljubav.

    Svako dobro i pozdrav ti leti! 🙂

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Subscribe without commenting