[Ukupno:2    Prosječno:5/5]

Nisam spreman napisati ista,niti se suociti sa tim bisernim osmehom,sa tim krhkim bicem.. Pred njim iako se nadjem oci u oci postajem slab i padnu sve moje maske..

Od cega je? Takva nestvarna pojava se nalazi samo u bajkama..Zasto je tako nezna? Zasto me ogoli tako lako tim osmehom.. Ne mogu zakljuciti.. Jos uvek drhtim..

Plasim se,to bice preplavi me emocijama,ali isto tako me ohladi daljinom.. Zasto su mi ruke vezane? Zasto se oci plase?

Znam da je sudbina okrutna,osetio sam to..Ali sta sam ja to zgresio,da mi se tako vraca.. Da od tog bica zaboravim ime,da ne znam gde sam.. Prija mi samoca,ali bez nje sve nekako prazno..

Trudim se da odolim svim tim pogledima i osmesima,ali jednostavno padam..Nisam sav svoj,pokusavam da zamislim kakvo bi to bice bilo u mom narucju..

Vidim srecno je,cveta kao cvet iz Rajske baste.. Ali nesto ga tisti i muci..Da li se i ono plasi otkriti svoje strahove?Plasi se da ta njena krhkost ne bude povredjena,da taj biserni osmeh se ne pretvori u gomilu suza i samo krivu crtu na tom njenom andjeoskom licu..

Siguran sam u jedno,pokusacu da ga prisvojim svim svojim bicem,i da cu ga cuvati od svih zla na ovom svetu.. Cuvacu ga kao kap vode na dlanu..Bice sigurno to malo krhko bice u mom zagrljaju..

Posted by Princ_sedmog_neba

This article has 2 comments

  1. Svaka žena je krhka. Ako ti se čini da se boji, vjerojatno si u pravu.
    Nije lako pokloniti muškarcu i povjerenje i srce istodobno.
    Budi strpljiv i uporan, to svaku ženu osvaja.
    Lp
    ?

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Subscribe without commenting