[Ukupno:0    Prosječno:0/5]

Jednom kada isperu me sve proljetne i jesenske kiše, jednom kada ne bude me više hoće li i srce tvoje kucati tiše ? Noć mi nagriza lice korak mi se troši niz ulice, idem uvijek nekuda a ni sama ne znam kuda. Pokušala sam,to nebo zna.Pokušala sam voljeti i biti voljena ali sam na kraju ostala slomljena, dala sam se u ništa ostavila mladost da ju razvlače psi po ulici dobrovoljno dopustila da bol me šeta na uzici. Vjerovala sam u ljubav jer kako kažu to pokreće sve,neke ljude jednostavno samo ubije. To što su mi srce isčupali prije tebe ne daje ti pravo da koristiš to protiv mene. Da me uvijek sputavaš kada želim ići jer ja znam zašto to tražim ovaj put si činim blažim. Lako je sada osuđivati svaki moj postupak koji tebi ne radi ništa ,uzalud je pričati jer ja više nisam ista. Ponekad popijem da preživim dan u nekim stvarima čovjek zauvijek ostane sam. Znam da puno toga ne shvaćaš zato od mene odlaziš i zato se vraćaš . Ljudi poput mene samo mir žele , a nemir ih u stopu prati dok ih ne osakati. Jednom kada odem iz ove doline suza hoćeš li me pamtiti po mirisu crvenih ruža? Hoćeš li tada pokušati razumjeti ovu napaćenu dušu koja se borila do zadnje svoje bitke ? Hoćeš li zbrojiti sve moje gubitke? Hoće li ti biti žao za svaku našu svađu ? Kada odem hoćeš li otići odmah u tuđi zagrljaj dok još u zraku stoji naš oproštaj ? Tada više neće biti važno jer neću biti tu , više neće biti bitno ono ,u dobru i u zlu, . Ne plači ako ti se pričinim jednom kada se izgubim.

Posted by Lady_Midnight

Nešto posebno.

This article has 6 comments

  1. Kako žalosne sudbine živimo.Izjedaju nas i ubijaju vjera u ljubav i nada u bolje zajedničko sutra.A nema toga,NEMA. I opet dopuštamo da nas i našu ˝mladost˝ po ulicama razvlače psi i trgaju je u neprepoznatljivo sutra.
    Nema nam druge nego dopustiti da nas ubiju do kraja…jedino tako možemo preživjeti.
    Bravo Lady…odlična

  2. Hvala vam svima na čitanju, drago mi je da uspjevam prenijeti osjećaje do vas, to i jest poanta zar ne? 😉 Lijepo je pisati i biti čitan, na kraju anonimci uvijek cijene više nego oni koji te ,,poznaju,, .

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Subscribe without commenting