[Ukupno:0    Prosječno:0/5]

Kroz kosu ste si prstima prolazili, usnama usne dodirivali na svježem mirisnome povjetarcu, nogama u mrzloj vodi do koljena.

O tome sada samo razmišljati možete dok omotani plavim pipcima od jedinica i nula izgrađenih, tonete u duboko plavetnilo. Mišićave plave ruke prošarane venama kroz koje život ne teče već struja i laž vas vuku, kidajući sa vas ono što jeste.

Sitni balončići vašeg posljednjeg zraka na krvavoj i masnoj površini početak je vašega kraja. Prema spiralnoj bjelini ste se uputili, a sada samo u tami tapkate.

Istrgnuti se više nećete jer zubi su i bodeži njihovi duboko u vama. Obećano vam je a kasnije slagano.

Bijeg ne dolazi u obzir jer lanci su njihovi preteški a ćelija je vaša od slika i melodije satkana, tako svjetla, predivna i raskošna u svojoj laži i iluziji.

Svaki pokret vaš njihov je, svako sjećanje je njihovo dok vama samo davno izgubljena svijest je.

Vi istinu više zboriti nećete niti smijete jer sada samo za prokletu laž znate.

Na kraju ćemo iz opipljivoga o vama učiti.

Posted by Dark Indigo

Mislim da ćete saznati dosta o meni putem mojih fotografija, crteža i pričica…:) Inače se amaterski bavim fotografijom, sviram gitaru, crtam, Parkourom te od nedavno i pišem…:)

Website: http://indigo-ri.deviantart.com/

This article has 3 comments

  1. O tome sada samo razmišljati možete dok omotani plavim pipcima od jedinica i nula izgrađenih, tonete u duboko plavetnilo. Mišićave plave ruke prošarane venama kroz koje život ne teče već struja i laž vas vuku, kidajući sa vas ono što jeste.
    uh ovo mi se posebno sviđa
    plavi pipci baš grabe
    pozdrav:))

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Subscribe without commenting