[Ukupno:0    Prosječno:0/5]

Došla je sva u smeđem – nije stavila naočale

8.12.2012

 

Danas je došla sva u smeđem. Nije stavila naočale. Snijeg je pao na Sljeme. Sve se bijeli kroz smeđe grane. Ima neku svijetlo smeđu majcu i suknju, i dakako popela se na one smeđe antilop čizme s petom od 10 centimetara. Naprijed su kao na žniranje, no odostraga je patent zatvarač. Kada ona prođe sve glistice se uskomešaju na četvrtom katu biblioteke. Obično baci pogled na mene, a ja kao ništa ne primjećujem . Sada ju već prepoznajem i kada mi dolazi s leđa, i to ne po zvuku stupanja, već onako instinktivno, nanjuši se opasnost.

U prošli petak je došla u zelenoj kombinacijici, onako decento, bijele nike sa zelenim znakom, bijela majica s nekom zelenom crticom, pa valjda zelene traperice ili mi se to učinilo. Pitam se što studira? Prvi puta sam ju zapazio za kompom, na istom katu, sjedila je na jednoj strani stolice, deset centimetarske pete su izvirivale izvan stolice, podbočena je jedan naslon i gledala je neki dokumentarac nešto zapisivala, a što je i mene zaintrigiralo, kako su ameri u drugom svjetskom ratu imali 100% novačenu vojsku, i u Vijetnamu. Dok u Afganistanu se pojavilo 10% profesionalaca plačenika, dok danas je 90% profesionalaca tj. plačenika.

Onda dođe sva u crnom, na visokim, peta samo 7 centimetara visoka, crnim cipama. U crnom kompletu od vune suknja i majica crna s bijelim točkicama. Dakako, isto tako, ne zamijećujući me, prođe mi ispred nosa, i sjebe koncentraciju. Sve glistice se uskomešaju u kantici. Ne možeš više pecati na miru. Pa onda ostavi samo stvari, pa se vrati. Pa malo trkelja s nekim frendom koji je debeo za nas oboje. Ah, da imala je neke srebrne duge naušnice.

Posted by tomislavcroata

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Subscribe without commenting