[Ukupno:0    Prosječno:0/5]

Voljena…
danas ću zvijezde nebeske
zlatnim prahom posuti,
kad godina šesnaesta dođe,
pisat će sjajno ime,
u zvijezdama – zlatni pir.

Najdraža…
u srcu me čuvaš k’o laticu krhku,
moju dušu miluješ
očima svojim,
nadu mi donosiš,
i sjaj u mom oku,
da nikad ne gasne
da zauvijek sjaji,
sva ljubav moja
za tebe voljena.

Ljubljena…
ja ništa više poželjeti neću,
svi moji dani
ljubavlju protkani,
što su prošli,
bili su prekrasni,
danas je stiglo novo ljeto,
slavit ćemo vjenčanje naše.

Jedina…
danas Novu godinu slavimo,
danas je i najljepši dan,
danas je i dan našeg vjenčanja,
danas ćemo rujno vuno piti,
dižem čašu za sreću našu.

This article has 11 comments

 1. Na današnji dan prije 46 godina vjenčali smo se ja i moja Nada, Bogu hvala što mi je podario tako prekrasnu, voljenu ženu, koju volim i voljet ću do zadnjeg daha!
  Pozdravljam sve vas drage prijateljice i prijatelji i želim svega lijepog u Novoj godini i da se sve ono loše u Staroj nikad ne ponovi !!!!!

  • Prekrasna pjesma napisana za prekrasan jubileum!Novu godinu i dan vjencanja slaviti u istom danu je privilegija koju imaju rijetki.
   U to ime zelim tebi i tvojoj Nadi sretnu novu godinu i sve najbolje za dan vjencanja!Zelim vam puno zdravlja,srece i veselja i da dugo zivite u slozi i ljubavi.Naravno da dozivite ne samo zlatni pir nego i onaj od 75(ne znam kako se zove,valjda platinasti)
   Vas Para!

   • Predivno dragi para si nam čestitkom uljepšao dan, mi ti se oboje na tom zahvaljujemo i tebi želimo svega što se dobroga može poželjeti od ♥ Dinko i Nada !!!!
    PS: 75 godišnjica braka je dijamantni pir !

 2. Dragi Dinko i draga Nado…od ♥ sve najbolje za vaše dvostruko slavlje…sreću,zdravlje,ljubav i razumijevanje te da ste jednom drugom podrška i nadalje u životu koji je pred vama,želimo medo i ja!

  • Hvala ti draga “naša” Shadea jer te i smatramo našom dragom Shadeom i tebi i tvom dragom “medi” želimo puno ljubavi, zdravlja, razumijevanja, tolarancije da ga provedete u tom kratkom životu, što ga boravimo na ovo našoj plavoj planeti, jer je zaista život kratak, dok udarimo dlan o dlan, već nestajemo i putujemo… Uvijek vaši Dinko i Nada :))

  • Hvala draga Newe, tebi želimo mnogo zdravlja, sreće i ljubavi, a veselje imaš i nek ti vječno tako bude tvojoj veseloj i lijepoj a posebno dobroj duši, tvoji Dinko i Nada !!!!

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Subscribe without commenting