[Ukupno:0    Prosječno:0/5]
Нешто се случува во моите мисли
луѓето ме заборавија
ме оставија на една височинка
што не личи на ништо
го изговараа моето име 
со вкусови на земја 
нешто се случува со моето битисување
таму каде луѓето ме оставија
љубовта ме пронајде. 

Autor Sanja MKD

Ziveam vo Kumanovo,Makedonija. Po profesija sum novinar. Poezija pisuvam od osnovno uciliste.

Odgovori

Subscribe without commenting