[Ukupno:0    Prosječno:0/5]

Домаќините не ме сакаат
гостите не ме примаат
во моите очи 
се будат илјада разочарани сонца
се оддалечив од саканите
се оттуѓив од своето
и туѓа ќе пребегнам кон туѓото.

Autor Sanja MKD

Ziveam vo Kumanovo,Makedonija. Po profesija sum novinar. Poezija pisuvam od osnovno uciliste.

Odgovori

Subscribe without commenting