[Ukupno:0    Prosječno:0/5]

Ти објавив тивка војна
реков прва ќе стигнам на целта
ветив ќе се заљубам со сите нишани
ќе засадам дрвце
ќе се родат плодови за сите нас
почнав тивка војна
војна што трае со години.

Autor Sanja MKD

Ziveam vo Kumanovo,Makedonija. Po profesija sum novinar. Poezija pisuvam od osnovno uciliste.

Odgovori

Subscribe without commenting