[Ukupno:0    Prosječno:0/5]

Еден ден ќе се сретнеме 

со доза на сомнеж и неверување 

и ќе го премолчиме нашето предавство. 


Ќе го видиш моето уморно лице 

од некој претходен живот 

ќе биде тоа скриен копнеж

средба во огледало. 

 

Autor Sanja MKD

Ziveam vo Kumanovo,Makedonija. Po profesija sum novinar. Poezija pisuvam od osnovno uciliste.

Odgovori

Subscribe without commenting