[Ukupno:0    Prosječno:0/5]
Се ќе помине
и популарноста на книгата
што ја читаш
и тајните ќе бидат отворени
кога ќе им помине рокот на употреба
и љубовта и заљубеноста ќе се прегрнат
и духот ќе биде слободен
се ќе помине
животот ќе си ја истрча
зацртаната патека набрзина
светот ќе се преврти наопаку,
а луѓето ќе останат исти. 

Autor Sanja MKD

Ziveam vo Kumanovo,Makedonija. Po profesija sum novinar. Poezija pisuvam od osnovno uciliste.

Odgovori

Subscribe without commenting