[Ukupno:0    Prosječno:0/5]

Пливав во водата со мирис на рузмарин

езерото добиваше форма на коцка

некој ја купил плажата само за мене 

да ја носам во мојот град 

што свети во ноќите. 

Autor Sanja MKD

Ziveam vo Kumanovo,Makedonija. Po profesija sum novinar. Poezija pisuvam od osnovno uciliste.

Odgovori

Subscribe without commenting