[Ukupno:1    Prosječno:5/5]

Ова е живот без клучеви
нема да влезеш во ничија порта.
Ќе повикам воини и богови
едните да ме бранат
пред другите ќе кажам молитва.
Кој ќе купи среќа за мене
кога ќе немам пари?
Ова е живот без клучеви
нема да влезеш во ничија душа.

Autor Sanja MKD

Ziveam vo Kumanovo,Makedonija. Po profesija sum novinar. Poezija pisuvam od osnovno uciliste.

Ova objava ima 1 komentar

Odgovori

Subscribe without commenting