[Ukupno:0    Prosječno:0/5]
Единствен си како мој матичен број
како прва љубов
што ја гори младоста
како страв меѓу четири ѕида
единствен си
а сепак ме избриша
единствена сум
а сепак дозволи
заборав да ги изеде моите очи.

Autor Sanja MKD

Ziveam vo Kumanovo,Makedonija. Po profesija sum novinar. Poezija pisuvam od osnovno uciliste.

Odgovori

Subscribe without commenting