[Ukupno:0    Prosječno:0/5]

бев и ме снема…
Покрај многуте желби и раскошна мисла,
ме снема и замрев…
Покрај силната потреба и сигурност,
замрев и се изгубив…

Покрај вербата дека знам во што верувам,
изгубена се исплашив…
Покрај љубовта во неисполнување
исплашена се разбудив…

Добро утро!

Ova objava ima 1 komentar

Odgovori

Subscribe without commenting