[Ukupno:0    Prosječno:0/5]

Видов исплашени птици

и плач на сиромашни деца

во лицето на жената. 


Кога ѕвездите одат на пауза

кога богатите луѓе заспиваат

некој некаде кришум

ја убива волјата за живот.

 

Autor Sanja MKD

Ziveam vo Kumanovo,Makedonija. Po profesija sum novinar. Poezija pisuvam od osnovno uciliste.

Odgovori

Subscribe without commenting