[Ukupno:0    Prosječno:0/5]
Ние сме аматери
богати во душата
пред нас луѓето
се отворени весници
ги читаме меѓу редови
на денот не му даваме
да оди рано в постела
ние сме богати аматери
оставаме трајни вредности
за својот народ
ако не купите од нашата фантазија
ќе си земам за право да полудам.

Autor Sanja MKD

Ziveam vo Kumanovo,Makedonija. Po profesija sum novinar. Poezija pisuvam od osnovno uciliste.

Odgovori

Subscribe without commenting